Wat informatie over Socks On!

Sokken zijn leuk. Sokken maken het geheel af. Sokken geven net dat beetje extra accent aan dat stukje beeld van jou. Van top tot teen compleet gekleed.

Behalve dat sokken leuk zijn zijn ze ook belangrijk voor je voeten.
Ze moeten je voeten dat beetje extra comfort geven aan de dag.

Je voet zit de grootste deel van de dag, samen met een sok, in je schoen. Dit is een warme broeierige plek en met sokken die weinig absorptie vermogen hebben krijg je gegarandeerd natte zweetvoeten.

Bij goede hardloopsokken is het bijvoorbeeld essentieel dat de tenen naadloos zijn, anders is de kans groot dat je de tenen onnodig belast of kapot loopt. Sommige sporters willen juist weer compressie op de kuiten voor hun bloedsomloop.

Sokken zijn een belangrijk item in het leven, helaas vaak een beetje een ondergeschoven kindje van de kleding.

Iedere maand zal ons assortiment uitgebreid worden. Dus kom regelmatig kijken in onze shop en volg onze socialemedia-kanalen.

Wij leveren hoge kwaliteit sokken per paar.

Het voordeel bij ons is dat je per paar kan selecteren wat je wilt kopen. Wij verkopen geen bundels maar sokken per paar. Dit betekent dat jij precies kan selecteren wat jij wilt om te  dragen aan jouw voeten.

Zo groen mogelijk!

Wij proberen zo groen mogelijk te werken. Dit zie je terug in onze verpakkingsmateriaal, maar ook dat wij de haakjes, waar normaal de sokken aan hangen in de winkels, niet meesturen. Jij hebt hier niets aan en groot kans dat het in het huisvuil terecht komt. Dit voorkomen wij dus op deze manier. Wat doen wij dan met die haakjes? Wij zorgen dat ze op de juiste manier afgevoerd worden voor recycling of ze gaan terug naar de leverancier.

Wij hadden kunnen kiezen voor een witte kartonnen doos met mooie roze print, maar de sokken komen er niet sneller door, ze zitten er ook niet beter door. Onze dozen zijn gewoon uitgevoerd in ongebleekt bruin karton.

En als iemand in de buurt is bij de leverancier dan rijden wij er meteen langs om zelf de spullen op te halen. Dit scheelt een paar vrachtwagens en/of een busje aan transport.

Sinds wanneer?

Officieel zijn wij sinds 1 november 2018 gestart met testen en stond de eerste versie online die wij hebben gevuld met de eerste producten.  Per 16 november 2018 zijn de virtuele deuren open gegaan voor het publiek.

Wij verkopen sokken, die wij zelf ook dragen. En ze zitten toch een partij lekker. Socks On!


Bekijk een van onze categorieën